DESING ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Στοιχεία εσωτερικού χώρου και ιδέες Διακόσμησης.

Η επιλογή των σωστών διακοσμητικών στοιχείων είναι το θεμέλιο στην διαμόρφωση ενός χώρου.Ο τρόπος που εμείς επιλέγουμε και χειριζόμαστε αυτά τα στοιχεία σε ένα τρισδιάστατο σχέδιο,θα επηρεάσει οχι μόνο τη λειτουργία και τη χρήση του χώρου αλλά ακόμη και τη μορφή και το στυλ του.

ΕΠΙΠΛΑ

Αρχίστε την Διακόσμηση του χώρου σας από τα έπιπλα.Εμείς σας παρέχουμε τις κατάλληλες πληροφορίες για το χρώμα,το στυλ,τη γραμμή και την υφή.






ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Το φως διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στην ατμόσφαιρα ενός δωματίου. Εμπλουτίστε την κατανόησή σας για το φως, τα χαρακτηριστικά του και πώς να το χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά..Καντε πιο φωτεινό τον χώρο σας χρησιμοποιόντας τις γνώσεις μας σχετικά με φωτιστικά, μεταπωλητές και κατασκευαστές.

















ΧΡΩΜΑΤΑ-ΒΕΡΝΙΚΙΑ

Αναζητείστε μέσα από τα σχεδιά μας απλές και δημιουργικές ιδέες που θα σας δώσουν μια νέα προοπτική για το τι μπορείτε να καταφέρετε μέσω των χρωμάτων. Μπορείτε ετσι να ανανεώσετε κάθε ξεπερασμένη αισθητική στο χώρο σας.
Οι ιδέες είναι εδώ και σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε. Δείτε τα πρωτότυπα σχεδιά μας που ρόλο εχουν να κεντρίσουν τη φαντασία σας.Ετσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέρος ή το σύνολο των ιδεών μας, ή απλώς να χρησιμοποιήσετε την έμπνευση για να καταλήξετε σε μια εντελώς προσωπική νέα προσέγγιση . Είναι ο χώρος σας. Μεταμορφώστε τον με τη δική σας προσωπική αίσθηση του στυλ.



















ΔΑΠΕΔΑ

Το δάπεδο επειδή υπόκειται σε απευθείας φθορά και αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο τμήμα της συνολικής επιφάνειας ενός δωματίου,θα πρέπει να επιλέγεται τόσο με λειτουργικά όσο και με αισθητικά κριτήρια. Επειδή όμως χρησιμοποιείτε σαν οπτικό φόντο του εσωτερικού χώρου μπορεί μέσα απ’ το χρώμα, το σχέδιο και την υφή του να παίξει έναν ενεργητικό ρόλο στον καθορισμό του χαρακτήρα του. Αρα μπορεί με την κατάλληλη μελέτη να γίνει κυρίαρχο στοιχείο στο design..